Retourneren

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op je rekening.  Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar het Spullenpakhuis zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen voor een brievenbuspakketje circa € 3.99, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL of DPD. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan het Spullenpakhuis geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@spullenpakhuis.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retourneren in 3 simpele stappen:

Stap 1: Vul het retourformulier in

Download hier het retourformulier en vul deze volledig in.

Stap 2: Verstuur je pakketje

Stuur je spullen samen met het volledig ingevulde retourformulier op via PostNL of DPD. Zorg dat je het pakketje voorziet van een track&trace code. Als afzender ben jij verantwoordelijk voor de retourzending en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terug op je bankrekening